Режим навчання в КПІ з 01 вересня 2021/2022 н. р.

Шановні колеги, щиро вітаємо з початком 2021/2022 навчального року!

За рішенням Адміністративної ради та Приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського, з метою недопущення поширення в КПІ ім. Ігоря Сікорського гострої респіраторної хвороби COVID-19, з метою дотримання рекомендацій МОН та положень КПІ ім. Ігоря Сікорського щодо організації освітнього процесу та якості вищої освіти, освітній процес з 01 вересня 2021/2022 навчального року для здобувачів вищої освіти розпочнеться:

  • для УСІХ курсів, крім першого курсу бакалаврів, в ЗМІШАНОМУ режимі навчання, який передбачає поєднання очного (для практичних, семінарських, лабораторних занять; для лекційних занять малочисельними групами/потоками) та дистанційного (для лекційних занять, а також практичних, семінарських занять лише для загально-університетських дисциплін вільного вибору другого року навчання бакалаврів, крім занять з дисциплін фізичного виховання) режимів навчання з дотриманням рекомендацій Міністерства освіти і науки України;
  • для першого курсу бакалаврів навчання розпочнеться у ДИСТАНЦІЙНОМУ режимі з 01 вересня 2021 року та буде переведено у ЗМІШАНИЙ режим навчання з наступного дня після заселення кожного факультету/інституту у гуртожитки (для ФПМ – з 8 вересня 2021 р.).

Обраний режим навчання планується переглядати на засіданні Адміністративної ради КПІ ім. Ігоря Сікорського кожного місяця не пізніше 20 числа.

У розкладі занять повинна надаватися додаткова інформація щодо форми проведення занять (очна, дистанційна).

Розклад занять доступний, як і раніше, за таким посиланням: 

http://rozklad.kpi.ua/Schedules/ScheduleGroupSelection.aspx